You are currently viewing Kvindecirkler giver dig overskud og fokus i dit liv

Kvindecirkler giver dig overskud og fokus i dit liv

Kort om kvindecirkler

Kvindecirkler hos mig er en stille og rolig samling af 5-8 kvinder der mødes hos mig i 2 timer og gennem simple øvelser skaber nærvær for sig selv.

Hvad får jeg ud af at gå i Kvindecirkel

I Kvindecirklen vil du opleve hvordan stress og gammel træthed forlader din krop.

Du fordyber dig i kroppen og mærker en dyb afspændt tilstand samtidig med at du og dine sanser din indre essens din indre visdom vækkes og mærker en klarhed og et boost.

Forkæl dig selv med denne specielle og intense oplevelse

– se de næste datoer på facebook

Du vil opleve langsomme blødgørende, afslappende og stress-reducerende bevægelser. Mærke at din krop lever og har behov.

Meditativ tilstand

Du vil mærke en klarhed i dit sind. din sjæl viser dig vejen.

Du mærker ind i hjertet og lader det vejlede dig ind i det liv du ønsker at leve.

Hvad giver det at være sammen med andre kvinder?

Gennem den feminine kærlige energi i gruppen opnår vi en fælles styrke der langt overstiger hvad vi normalt selv er i kontakt med. Derudover hjælper nogle af øvelserne i Kvindecirklen os til at mærke forbundethed til Moder Jord og at vi kan udnytte energien i universet. Dette tilsammen gør os i stand til at slippe det som forhindrer os i at leve det liv vi ønsker os. Mange fortæller at de mærker hvordan de bliver leder af deres eget liv.

Nysgerrig på at høre mere?

Du er velkommen til at skrive til mig på info@leabrix.dk for mere information, ellers kan du læse mere på siden om kvindecirkler eller på facebook.